Høner

Egghøner

Svigermor skal gi bort eggvarmere til jul i år :) Her ser derehele hønsegården.

Tilda

Tør ikke tenke på hvor mange av dissejeg skal sy tiljulemessa, men tar litt nå og da såkommer jeg nok i mål. Her er i allefall de syv første :o)

Klukkhøne

Har sydd endahøne som bare venter på å holde eggene varme. Denne er i lin med litt gull i, og i følge ungene ser den veldig snillere ut en den jeg sydde i blått :o)

Høsten har kommet

Som medlem av skolekorpsets julemesskomite er det på tide å komme igang med litt håndarbeide. Jeg har strikket litt i sommer, men jeg må nok sette opp tempoet både på strikkepinnene og symaskina om...

Enda flere høner

Da er alle eggvarmerne sydd ferdig og disse hønene dro på Påskeferie til Roan i Trøndelag i går ettermiddag.

Snart Påskeferie

Jeg skulle ha sydd disse eggvarmerne for lenge siden, men desverre er jeg ikke den energibunten jeg så gjerne skulle vært ogde har derforblitt nedprioritert.Men nå er det endelig gjort og 6 gladehø...
Grete

Grete

46, Trondheim

Hei, hyggelig at du titter innom bloggen min. Jeg har de siste 5 årene vært student, men prøver å finne litt tid til å pusle med noen av mine hobbyer også. For tiden er jeg ivrig med scrapbooking, men siden jeg ikke liker å legge ut bilder av barna på nettet blir det nok ikke mye å se av dette her. Jeg er også veldig glad i å strikke og sy og jeg håper du vil finne noe til inspirasjon og glede her hos meg. Koselig om du legger igjen en liten hilsen når du titter innom :)

Kategorier

Arkiv

hits