Hvor ble jeg av?

Hei
Kanskje er det noen der ute som lurer på hvorfor det har skjedd så lite på bloggen min i det siste, grunnen er at jeg er i Molde i praksis og har ikke så god tilgang til internett. Åtte uker hjemmefra er lenge og jeg savner ungene og mannen min allerede, men jeg kommer til å møte dem hver helg. Jeg kjører buss 20 timer i uken og den tiden bruker jeg godt. Jeg strikker og strikker og nå er den ene stømpen til min manns bunad ferdig, og jeg er kommet godt igang med den andre. Gleder meg til å vise frem hvordan de blir :o) 
Ellers så er hodet fullt av nye ideer til ting jeg har lyst å sy, jeg vet det ligger pakke fra Stoff og Stil hjemme og venter på meg, og håper jeg får tid til noen timer ved symaskina når jeg er hjemme.

n kommentar

asde

12.09.2007 kl.23:41

http://interiorhuset.sprayblogg.no/040207165807_ny_blogg.html?FBA9C0B5-FC71-D12C-71720D126698A878#comment

Skriv en ny kommentar

Grete

Grete

46, Trondheim

Hei, hyggelig at du titter innom bloggen min. Jeg har de siste 5 rene vrt student, men prver finne litt tid til pusle med noen av mine hobbyer ogs. For tiden er jeg ivrig med scrapbooking, men siden jeg ikke liker legge ut bilder av barna p nettet blir det nok ikke mye se av dette her. Jeg er ogs veldig glad i strikke og sy og jeg hper du vil finne noe til inspirasjon og glede her hos meg. Koselig om du legger igjen en liten hilsen nr du titter innom :)

Kategorier

Arkiv

hits