Hjelp!!! Hva har jeg nå gitt meg ut på :)

Hei og velkommen til min blogg

Det er såå mange koselige blogger på nett. 
Har lenge lekt med tanken på å lage min egen blogg og med hjelp fra medstudent og venninne Carina har jeg nå endelig kommet meg igang. Kan ikke love stor fremdrift nå i starten, jeg er nemlig ingen racer på dette instrumentet dem kaller datamaskin. Men smått om senn blir det kanskje en side som også kan glede og gi inspirasjon til andre håndarbeidsdamer.

Hilsen Lille Meg :)                                                                                                          Ole Brum og Tigergutt   

2 kommentarer

Carina

17.01.2007 kl.00:27

Veldig bra! Nå gleder jeg meg til fortsettelsen! :)

Anne-Grethe

17.01.2007 kl.14:57

Velkommen som blogger! Dette er ikke farlig, bare litt vanedannende! :-) Ønsker deg lykke til med både blogg og håndarbeide!

Skriv en ny kommentar

Grete

Grete

46, Trondheim

Hei, hyggelig at du titter innom bloggen min. Jeg har de siste 5 årene vært student, men prøver å finne litt tid til å pusle med noen av mine hobbyer også. For tiden er jeg ivrig med scrapbooking, men siden jeg ikke liker å legge ut bilder av barna på nettet blir det nok ikke mye å se av dette her. Jeg er også veldig glad i å strikke og sy og jeg håper du vil finne noe til inspirasjon og glede her hos meg. Koselig om du legger igjen en liten hilsen når du titter innom :)

Kategorier

Arkiv

hits