Lenker til andre blogger

For sånne damer som meg..., for det må da finnes flere....?!!! image32 som vil at ting skal være kjent og kjært, trygt og godt, lettvint og greit, gå mesta på skinner lissom : ) for sånne damer er det ikke greit å orientere seg i bloggernes verden lenger nei.
Sånn som Spraybloggs startside nå fortoner seg har jeg mista all oversikt, og det er et underlig styr for å komme meg inn på alle de koselige bloggene som jeg liker å besøke. Derfor kjære medbloggere, etterhvert som jeg får sporet dere opp blir dere å finne under mine linker.
Hvis dere ikke liker det, må dere endelig si ifra, da ber jeg så pent om unnskyldning og sletter dere med det samme.  Hvis det er OK for dere, sier jeg "tusen takk" 
image33

Én kommentar

Hege

13.05.2007 kl.21:36

For et imponerende prosjekt du holder på med.Kom mai du skjønne milde...Lykke til videre

Skriv en ny kommentar

Grete

Grete

46, Trondheim

Hei, hyggelig at du titter innom bloggen min. Jeg har de siste 5 årene vært student, men prøver å finne litt tid til å pusle med noen av mine hobbyer også. For tiden er jeg ivrig med scrapbooking, men siden jeg ikke liker å legge ut bilder av barna på nettet blir det nok ikke mye å se av dette her. Jeg er også veldig glad i å strikke og sy og jeg håper du vil finne noe til inspirasjon og glede her hos meg. Koselig om du legger igjen en liten hilsen når du titter innom :)

Kategorier

Arkiv

hits